HEEFT U OVERTOLLIGE MACHINES EN MATERIEEL?

Van den Berg – Keijsers organiseert regelmatig in samenwerking met BVA Auctions veilingen waarbij allerhande machines en werktuigen grotendeels afkomstig uit de landbouw/Beregening/ grondverzet /wegenbouw/transport en bedrijfswagen sector geveild worden. Ook u kunt uw overtollig materieel in brengen op deze veilingen! Voor meer info neemt u contact op met Dhr. Henk Jaspers Tel 0493-594110 of Dhr. Eddy van den Berg Tel 06-22406994.

Voordelen veilen via Van den Berg-Keijsers BV/ BVA Auctions:

Werkwijze:

Op het veilingterrein zorgen wij ervoor dat uw machine wordt geadministreerd, uitgebreid gefotografeerd en omschreven. Eventueel is een video ook mogelijk. Dit doen wij om nationale en internationale potentiële kopers te voorzien van informatie die zij nodig hebben om een aankoop beslissing te maken. Tevens zorgen wij ervoor dat uw machine onder de aandacht komt bij de juiste partijen in de markt middels o.a een marketingcampagne. Zodra uw machine verkocht, betaald en opgehaald is, kunt u rekenen op een vlotte uitbetaling.

Veilingsites waarop ons veilingaanbod vindbaar is:

Data voor aankomende veilingen:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht:

    Bericht *

    * Zijn verplicht.
    Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.