Van den Berg – Keijsers BV, gevestigd in De Rips, is in 1996 opgericht door Eddy van den Berg en Angelique Keijsers. Destijds startte het bedrijf onder de naam Handelsonderneming V.O.F. Van den Berg – Keijsers, maar in 2009 transformeerde het bedrijf naar Van den Berg – Keijsers B.V. Weliswaar een andere naam, maar nog altijd met dezelfde, vertrouwde gezichten daarachter. In Juli 2014 hebben we, na een noodzakelijke verplaatsing naar St Anthonis gedurende ruim anderhalf jaar, ons hypermodern pand aan de Burgemeester Nooijenlaan 8 in De Rips in gebruik genomen. Dit alles om u als klant snel en adequaat te kunnen bedienen.

"Iedere dag is ons deskundige team druk in de weer om hoogstaande kwaliteit en optimale service na te streven."

Onze business

bedrijfVan den Berg – Keijsers BV is een Mechanisatie- & Handelsbedrijf dat op vele gebieden actief is. Wij handelen/ repareren/ onderhouden en vervaardigen zowel nieuwe als gebruikte machines en werktuigen voor de landbouw, Beregening, grondverzet en wegenbouw. In onze organisatie hebben wij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Iedere dag zijn onze personeelsleden druk in de weer om deze belofte bij alles wat ze doen na te streven, zodat u de garantie heeft dat de kwaliteit en service van onze diensten altijd van hoogstaand niveau is.

Ons team

In de loop der jaren hebben we bij Van den Berg – Keijsers BV een deskundig team van ervaren personeel om ons heen weten te verzamelen. Dit professionele team staat garant voor het bieden van een uitstekende kwaliteit en optimale service. Bovendien leiden we bij van den Berg – Keijsers BV jaarlijks nieuwe leerlingen op, zodat we deze kwaliteit en service ook in de toekomst kunnen blijven borgen.

VDBK-plaatjeCOM-Keurmerk

Van den Berg – Keijsers BV is aangesloten bij de Fedecom (voorheen COM). Dit is de branchevereniging voor bedrijven in de Landbouwtechniek, Veehouderijtechniek, Groentechniek, Tuinbouwtechniek en Industrie & Intern transport. Fedecom behartigt de belangen van fabrikanten, importeurs en mechanisatiebedrijven in Nederland. Het Fedecom verstrekt ook het zogenaamde COM-keur, wat bestaat sinds 1998.

Van den Berg – Keijsers BV is binnenkort in bezit van een dergelijk COM-keurmerk. Dit houdt in dat van den Berg – Keijsers BV verplicht een periodieke veiligheidskeuring ondergaat met betrekking tot arbeidsmiddelen en machines volgens richtlijnen van de ARBO wet. De COM-keur veiligheidskeuring wordt uitgevoerd volgens de huidig geldende wetten, normen en eisen die op de keuring van de machine van toepassing zijn.

Koninklijke Metaalunie

Van den Berg – Keijsers is aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie, dé grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. De Metaalunie richt zich op bedrijven in de Metaal en Techniek. Dat doet zij van eenmanszaken tot bedrijven met meer dan 100 werknemers. De Koninklijke Metaalunie heeft een uitgebreide kennis van de branche en biedt een brede ondersteuning.