Engels Mechanisatie- & Handelsbedrijf

Van den Berg-Keijsers BV Handelt, repareert en vervaardigt nieuwe en gebruikte machines en werktuigen voor de landbouw, Beregening, grondverzet en wegenbouw. Wij leveren producten over de hele wereld. Daarbij hebben wij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Bekijk onze diensten
“ In de loop der jaren hebben wij onze sporen weten te verdienen door deskundig werk af te leveren en kwaliteitsproducten te garanderen.”

Van den Berg – Keijsers BV heeft een breed assortiment aan gebruikte artikelen. Ook kunt u bij ons direct bekijken welke producten wij nieuw kunnen leveren. Wij zijn bekend met en werken met diverse gerenommeerde merken. Daarbij treden wij zowel op als importeur en producent alsmede als leverancier. Kortom; wij leveren een diversiteit aan diensten en producten in combinatie met bekende merken.

Zo zijn wij importeur van Casella en Hüdig beregeningsmachines, zijn wij producent van op maat gemaakte Najade (geluidsarme) motorpompsets en VDBK Equipment en dealer van het Terex en Gehl programma. Verder leveren wij eveneens onderdelen en machines van de meeste merken.

The last news

Our brands

  • Terex
  • Casella
  • Hudig